ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΑΣΤΙΧΩΤΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ!!ΥΛΙΚΑ3/4 φλ. ρύζι γλασέ ή Καρολίνα1 πρέζα αλάτι2 φλ. νερό1/2 φλ. ζάχαρη5 φλ. φρέσκο γάλα1/4 κ.γλ. κοπανισμένη μαστίχα2 κ.σ. κορν φλάουρ (εγω βάζω 3 κουτ βανίλια άνθος αραβοσίτου)κανέλα για το πασπάλισμαΕΚΤΕΛΕΣΗΞεκινάμε το παραδοσιακό μαστιχάτο ρυζόγαλο, βάζοντας σε μία κατσαρόλα το ρύζι με το νερό και το αλάτι. Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά, μέχρι να σκάσει το ρύζι. Προσθέτουμε κατόπιν το γάλα, τη ζάχαρη και τη μαστίχα και ανακατεύουμε.Όταν το ρύζι βράσει, τότε διαλύουμε το κορν φλάουρ σε μισό φλ.