ΤΥΡΟΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ Τέλεια και πανεύκολα τυρομπαλάκια για μπουφέ και πλατώ κρύων ορεκτικών για συνοδευτικό κρασιού και για κάθε γιορτινή περίσταση! Μετά το πεντανόστιμο "ντάκο σε μπαλάκια" που σας έχω δείξει στο παρελθόν (δείτε τη συνταγή εδώ ) θα σας δώσω αυτή τη φορά την ιδέα για κρύα τυρομπαλάκια που συνδυάζουν ξηρούς καρπούς και αλλαντικά. Ας δούμε λοιπόν πώς τα φτιάχνουμε:Τυρομπαλάκια με ανθότυρο, μπλε τυρί και καρύδια.Σε μπολ θρυμματίζουμε 1 μέρος ανθότυρο με 1 μέρος μπλε τυρί, 1 κουταλάκι κρέμα βαλσάμικου (για κάθε 250γρ. μείγματος) και λίγο φρσκοτριμμένο πιπέρι.