Πληγούρι με ξερά κρεμμύδια και πολύχρωμες πιπεριές ....Έγινε ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΟ !!!!!!Λάδι στην κατσαρόλα 2 ξερά κρεμμύδια σέ φέτες λίγο αλάτι και τα αχνιζω.Κόβω τις πιπεριές σε μπαστούνια και τις ρίχνω μέσα.Ρίχνω 400 γρ πληγούρι και το ανακατεύω να θωρακιστη.Ρίχνω 2 λίτρα ζεστό νερό και 2 κύβους λαχανικών. Το βράζω μέχρι να μαλακώσει το πληγούρι. Σβήνω και το αφήνω να ποιοί όλο το ζουμακι που έχει μείνει.Σερβίρω με φρέσκο τριμμένο πιπέρι.Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Βουλα ΠολυζουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ