Μελιτζάνες, πάντα αγαπημένες! Πίσω από το σημερινό πιάτο κρύβεται μια μεγάλη ιστορία και μπορεί να μην είναι ένα πιάτο ελληνικό αλλά είναι ένα πιάτο με αγαπημένα υλικά. Ωστόσο το κρέας, η αλήθεια είναι ότι παραβαίνοντας συχνά πυκνά την αυθεντική συνταγή που θέλει αρνάκι εγώ το κάνω με μοσχάρι, είναι ένα υλικό που μας... προβληματίζει λίγο. Κάτι οι παππούδες που το βρίσκουν πάντα σκληρό, κάτι οι μικρές που πάντα έχουν μια καλή δικαιολογία για να φάνε ελάχιστο αρχίσαμε σιγά σιγά να το αντικαθιστούμε με κιμά, όπου γίνεται και που είναι περισσότερο αποδεκτός απ' όλους.