Jump to Navigation

Χοιρινό κότσι με σπόρους ροδιού

up
71 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομαΓια το χοιρινό1 κλαράκι κανέλα1 κλαράκι θυμάρι2-3 κόκκους μπαχάρι1 κουταλιά γλυκού κόκκους μαύρου πιπεριού1 νεροπότηρο χυμό ρόδι½ νεροπότηρο κόκκινο ξηρό κρασίαλάτι1½-2 κιλά κότσι κομμένο σε χοντρές φέτες2 φλιτζάνια μαϊντανό ψιλοκομμένο1 φλιτζάνι ελαιόλαδο3 σκελίδες σκόρδου2 φύλλα δάφνηςΣπόρους από 1 ρόδιΓια τη γαρνιτούρα με πουρέ1 κιλό πατάτες1 κουτάκι κρέμα γάλακτος2 κουταλιές του γλυκού μαργαρίνη1 κύβο λαχανικώνΠιπέριΜοσχοκάρυδοΤριμμένη παρμεζάνα 
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Βασιλόπιτα κρουασάν

(sidagi.gr)
up
3783 users have voted.
Υλικά:  Για 8-10 άτομα:   3 ½  κούπες αλεύρι2  κουταλιές μαγιά ξηρή1/3 της κούπας ζάχαρη1 κουταλάκι αλάτι1 κούπα γάλα χλιαρό2 κουταλιές βούτυρο λιωμένο2 αυγά1/2 κούπα ζάχαρη1 κουταλιά κανέλα1/2 κούπα κερασάκια γλασέ κομμένα1/2 κούπα καρύδια χοντροκομμένα1/3 κούπας βούτυρο μαλακό  Πρωτότυπη βασιλόπιτα για τις γιορτές και όχι μόνο!

Κρύο ορεκτικό με λούζα και γέμιση κρέμα τυριού

(sidagi.gr)
up
4565 users have voted.
Υλικά:  24 φέτες λούζας110 γραμμάρια φρέσκο γάλα300 γραμμάρια μανούρι2 κουταλιές της σούπας ρίγανη ή φύλλα θυμαριού ή φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμέναφρεσκοτριμμένο πιπέρι   Ένα ελληνικό αλλαντικό, εκλεκτής ποιότητας, από το φιλέτο του χοίρου εδώ με γέμιση από μανούρι... Βαθμός δυσκολίας:  1

Μπουτάκια κοτόπουλου με ρύζι

(sidagi.gr)
up
4019 users have voted.
Υλικά:  για το κοτόπουλο: 12 μπουτάκια κοτόπουλου1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο2 πορτοκάλια(θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό και το ξύσμα τους)2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 κουταλιά της σούπας βούτυροαλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέρι

Πουρές με συκώτι και πράσο

(sidagi.gr)
up
3707 users have voted.
Υλικά:  1 κιλό πατάτες2 πράσα5 συκωτάκια κομμένα250 ml κρέμα γάλακτος30 γραμμάρια βούτυροΑλάτιΜαύρο πιπέρι Ιδιαίτερη γεύση για το γιορτινό τραπέζι! Απαιτούμενος χρόνος:  45 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  4 read more

Χριστόψωμο με σταφίδες

(sidagi.gr)
up
3559 users have voted.
Υλικά: 


Main menu 2

1 | by Dr. Radut