Κεφτέδες από φάβα νηστίσιμοι ..Αν δεν τους φτιάξετε χάνετε !!!!Υλικά2 κούπες φάβα βρασμένη1 μεγάλο κρεμμύδι3κουταλιές της σούπας αλεύρι2 κουταλιές της σούπας φρέσκο δυόσμοΕλαιόλαδο αλάτι και πιπέριΕκτέλεσηΒράστε την φάβα από την πρώτη ημέρα και βάλτε τις στο ψυγείο για να σφίξει.Την επομένη κόβουμε μέσα 1 μεγάλο κρεμμύδι δυο-τρεις κουταλιές της σούπας αλεύρι δυόσμο φρέσκο,λίγο ελαιόλαδο ,αλάτι ,πιπέρι φτιάχνετε κεφτέδες αλευρώνετε και τηγανίζετε σε μπόλικο καυτό αραβοσιτέλαιο. Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Gogo Samiou ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ