Πάρα πολύ νόστιμη ομελέτα με σπαράγγια !!!!ΥλικάΆγρια σπαράγγια3 αυγά ( δικά μας)ΑλάτιΜαύρο πιπέριΠαίρνουμε τα σπαράγγια, τα ξεπλένουμε κάτω από τη βρύση για να φύγουν τυχόν ζουζούνια και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.Κατόπιν βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά με λίγο λάδι και προσθέτουμε τα σπαράγγια μέχρι να μαραθούν. Δεν τ’ αφήνουμε πολλή ώρα γιατί θα καούν. Χτυπάμε τ’ αυγά, με το αλάτι και το μαύρο πιπέρι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τα σπαράγγια.Αφού ψηθεί η ομελέτα τη βγάζουμε στο πιάτο .Είναι πάρα πολύ νόστιμη! Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Αννα Κασσανδρεια ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ