Φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια"Παντρεμένη" ή "ανύπαντρη" η φάβα αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της ελληνικής/ μεσογειακής κουζίνας. Συνηθίζεται τις περιόδους νηστείας αλλά και γενικά όλο το χρόνο ως μεζέ μαζί με κάποιο ηδύποτο. Σήμερα θα σας δείξω πως την φτιάχνω εγώ εύκολα και απλά..Υλικά:250γρ. φάβα (στη συσκευασία προσδιορίζεται ως "κομμένη" )1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε τέταρτα750ml νερό8 φύλλα ολόκληρα μαϊντανός 1 φύλλο δάφνης αποξηραμένης1/3 φλιτζ.τσ.