Χαλβάς σιμιγδαλένιος ..το γλυκάκι που αρέσει σε όλους !!! Οικονομικός εύκολος γρήγορος !!!ΥΛΙΚΑ1/2 φλ. λάδι ελαφρύ1/2 φλ. βούτυρο αγελαδ.2 φλ. σιμιγδαλι χοντρο2, 5 φλ. καστανή ζαχαρη3 γεμάτες κουτ. σούπας μελι5 φλ. νερο2 ξυλάκια κανελαςΦλούδα λεμονιου2 κουτ. Σούπας κανελα1/2 φλ. Σταφίδες1/2 φλ. κουκουνάριΚαβουρδισμενα (ασπρισμένα) αμύγδαλα, προαιρετικάΕΚΤΕΛΕΣΗΒάζουμε πρώτα τη ζάχαρη με το νερό, τα ξυλάκια και τη φλουδα να βράσουν. Απ το σημείο βρασμού, αφήνουμε 5', αποσύρουμε, βγάζουμε τα μυρωδικά κ προσθέτουμε το μέλι.