Υλικά για την σάλτσα ντομάτας--------1/2 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο1 μέτριο κρεμμύδι2 σκελίδες σκόρδο1 κύβο κνόρ βοδινού κρέατος1 κουταλιά σούπας φρέσκο θυμάρι1 κουταλιά ρίγανη1/2 κουταλιά βασιλικό τριμμένο ή φρέσκο ψιλοκομμένο1 μεγάλη κουταλιά σούπας πάστα ντομάτας1 πουμαρό συμπυκνωμένο1 πρέζα ζάχαρη, αλάτι και μαυροπίπεροΕκτέλεση------------Σε κατσαρολίτσα σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα με το ελαιόλαδο και μετά προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας, την πάστα διαλυμένη σε λίγο νεράκι, και όλα τα μπαχαρικά και τη ζάχαρη.Χαμηλώνουμε τη φωτιά αρκετά και βράζουμε πολύ σιγά τη σάλτσα