ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ...!!Υλικά1 κιλό γαύρο( φρεσκότατο)1 ποτήρι του νερού ξύδιΜπόλικο αλάτι (θα δούμε με το μάτι)1 φλιτζάνι του τσαγιού λάδι ελαφρύ1 κουταλιά της σούπας καλά γεμάτη κόλιανδροΚόκκινη και πράσινη πιπεριά σε κυβους(πιπεριά κέρατο) σε τουρσί(υπολογίστε 100 γρ)2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες.2 κουταλιές σούπας πιπερια διάφορα.ΕΚΤΈΛΕΣΗβάζουμε τον γαύρο σε ένα σουρωτήρι και το ξεπλένουμε πολύ καλά με άφθονο νερόΚόβουμε τα κεφάλια και βγάζουμε τα εντόσθια από τα γαυράκια και τα κόκκαλα.Ρίχνουμε μπόλικο και άφθονο νερό να φύγουν τα αίματα.Με την βοήθεια του χεριού μας και ελαφρά πιέζουμε