Καλαμποκόψωμο συνηθίζουν στα γιορτινά γεύματα στην Αμερική και κυρίως στο Thanksgiving. Σήμερα φτιάξαμε ένα εύκολο, νόστιμο και αρωματικό ψωμί (καλά, ψωμί δεν το λες μάλλον κέικ θα το λέγαμε) με πορτοκάλι. Τρώγεται ζεστό και κρύο και πραγματικά το απολαύσαμε!
χρειαζόμαστε
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλιτζάνι αλεύρι από καλαμπόκι
2 κουταλάκια baking powder
1/4 κουταλάκι σόδα
1/2 κουταλάκι αλάτι
2 κουταλιές ζάχαρη
60 γρ βούτυρο μαλακό
2 αυγά
1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
1 φλιτζάνι βρασμένους σπόρους καλαμποκιού