ΥΛΙΚΑ
4-5 τεμάχια μπακαλιαράκια κατεψυγμένα [ανάλογα τις μερίδες]\
2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε μακρόστενα κομμάτια
3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φετούλες
6 κλωνάρια μαιντανό ψιλοκομμένο
4-5 κλωνάρια σέλινο ψιλοκομμένο
1/2φλυτζάνι ταγιού ελαιόλαδο
2 κουταλιές σούπας κοφτές πελτέ πάντα κύκνος δίνει την καλύτερη σάλτσα
αλάτι πιπέρι
8-9 πατάτες κομμένες μισοφέγγαρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το λάδι σε φαρδιά κατσαρόλα ,προσθέτουμε κεμμύδι σκόρδο σωτάρουμε για λίγο.
Προσθέτουμε σέλινο μαιντανό πατάτες και ξανασωτάρουμε να πάρουν λίγο χρώμα οι πατάτες ανακατεύοντας προσεκτικά και συχνά μην σπάσουν .