ΓΛΥΚΟΞΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΣΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΟ καιρός συνεχίζει να είναι ανοιξιάτικος, στην αγορά βρίσκουμε ακόμη ωραία λαχανικά και έτσι φτιάξαμε ακόμη μερικές κονσέρβα για τον χειμώνα : πολύχρωμες πιπεριές τουρσί, που τις κλείσαμε μέσα στα βαζάκια μαζί με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.Συνταγή ιταλικής προέλευσης, αγαπημένη ξιδάτη, γλυκόξινη γεύση, που δένει ωραία με το ελαιόλαδο. Ο τρόπος παρασκευής έχει ως αποτέλεσμα το λαχανικό να παραμείνει τραγανό και παράλληλα εξουδετερώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης του βακτηρίου της αλλαντίασης.