Υλικά
¼ φλ. couscous
½ αγγούρι ψιλοκομμένο
1 μικρή ντομάτα ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Χυμό από ½ λεμόνι
¼ φλ. ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε το couscous σε ένα μπολ με βραστό νερό και το σκεπάζουμε για 10 λεπτά.
Το σουρώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
Βάζουμε όλα τα λαχανικά σε ένα μπολ και προσθέτουμε το couscous.
Ανακατεύουμε το λεμόνι με το λάδι και λίγο αλάτι και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Αφήνουμε στο ψυγείο για λίγη ώρα και σερβίρουμε.