Υλικά:
Για 4-6 άτομαΓια την Πάβλοβα3 μεγάλα ασπράδια αυγών ή 6 ασπράδια από μικρά αυγά σε θερμοκρασία δωματίου για την μαρέγκα3/4 κούπας ζάχαρη2 κουταλιές της σούπας καλαμποκάλευρο3 κουταλιές της σούπας άγλυκο κακάο3/4 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξύδι1 κουταλάκι του γλυκού βανίλιαΣαντιγί και φρέσκες φράουλες ή μούρα ή, όπως θέλετεΓια την σαντιγίΜισό κιλό κρέμα γάλακτος με 35 % λιπαρά30 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
Αφράτη και σοκολατένια Πάβλοβα με σαντιγί και φρούτα για όλες τις ώρες
Απαιτούμενος χρόνος: