Jump to Navigation

ΚΡΕΠΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

up
51 users have voted.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΚΡΕΠΕΣ100γρ εβαπορε2 αυγα1 βανιλια η ξυσμα απο  πορτοκαλι η πορτοκαλαδα ενα σφηνακι η ρουμι1κουτ γλ κοφτη αλατι1/2κουτ γλ κοφτη ζαχαρη1σφηνακι ελαιολαδο100γρ νερο χλιαρο200γρ αλευρι για ολες τις χρησειςΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ4 φετες τυρι του τοστ4φετες καπνιστη γαλοπουλα4 φετες μπεικον100γρ τυρι τριμμενο της αρεσκειας μας1κρεμα γαλακτοςβουτυρο για να φτιαξουμε στο τηγανακι τις κρεπεςΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣτο καδο του μιξερ βαζουμε πρωτα τα υγρα,χτυπαμε για λιγο και σιγα σιγα ριχνουμε τα στερεα.Ομογενοποιουμε το μειγμα σαν ενα πηχτο χυλο.Βαζουμε ενα τηγανακι αντικολητικο,μολις ζεσταθη ριχνου

Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirebontasstospitimas.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Από τα ωραιότερα τηγανόψωμα παραδοσιακά Κύμης !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
69 users have voted.
  Απο τα ωραιότερα τηγανόψωμα παραδοσιακά Κύμης !!!ΥΛΙΚΑ1 κιλό αλεύρι μισό σταρένιο κ μισό για όλες τις χρήσεις1 φακελάκι μαγιάλίγο αλάτι2 κουταλιές λάδι1 ποτήρι νερό-Θα δείτε μπορεί να χρειαστείτε λίγο ακόμα νερό να μην είναι ούτε πολύ μαλακιά η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια ούτε πολύ σκληρή.ΕΚΤΕΛΕΣΗΔιαλύουμε την μαγιά σε λίγο χλιαρό νερό σε μιά λεκάνη ,κ μετά ρίχνουμε το λάδι το αλεύρι το αλάτι

Ψωμάκια Μπριός βαμβάκι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
68 users have voted.
Τέτοια ψωμάκια Μπριός βαμβάκι δεν έχετε ξανακάνει!Τόσο μαλακά που θα τα φτιάχνετε συνεχώς !!!δόση για13 με 14 τεμάχια         ΥΛΙΚΑ880 γρ.αλευρι για τσουρέκι ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ180 γρ.γαλα χλιαρό200 νερό χλιαρό1,5 φακελάκι ξηρής μαγιάς2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου70 γρ.ζαχαρη18 γρ.αλατι100 γρ.βουτυρο ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΎΡΝΟ ΨΗΣΙΜΟ ΣΕ ΛΑΔΌΚΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 190 ΒΑΜΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΆΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τηγανόψωμα!!!Χωρίς τηγάνι χωρίς λάδια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
103 users have voted.
Ξεκινάμε την νέα σχολική χρονιά με Τηγανόψωμα!!!Χωρίς τηγάνι χωρίς λάδια !!!

Τραχανάς γλυκός σπιτικός κ ο τρόπος που τον φτιάχνουμε !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
212 users have voted.
 Έτοιμος και φέτος ο τραχανάς μας της φίλης μας Άννας Λαμπροπουλου. Έτσι όπως τον έμαθε και τον φτιάχνει κάθε χρόνο.Υλικά Για 5κιλα γλυκό τραχανά.✔️2.5 κιλά αλεύρι λευκό από το φούρνο✔️ 2 κιλά κίτρινο αλεύρι σκληρό ✔️ 500γρ σιμιγδάλι ψιλό✔️ 10 αυγά✔️ 2 κ. σ. αλάτι✔️ 2.5 λίτρα γάλα από τον παραγωγό ✔️ 1γρ.

Τυροκούλουρα με πολύ ωραία ζύμη !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
230 users have voted.
Τυροκούλουρα  για πρωινό κ όχι μόνο.- Υλικά - 1 κούπα γάλα φρέσκο χλιαρό1/2 μισή κ σπορέλαιο1/2 κ νερό χλιαρό1 φακελάκι ξηρή μαγιά,1 σ  αλάτι1 κ γ ζάχαρη  1 αυγό κ κρατάμε λίγο κρόκο για άλλειμα λίγο βούτυρο για τη ζύμη 150 γρ και αλεύρι όσο πάρει..ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Γάλα με μαγιά,νερό σπορέλαιο +,τα υπόλοιπα υλικά κ στο  τέλος το αλεύρι ζυμώνουμε πολύ καλά κ βάζουμε το βούτυρο.αφηνουμε να φουσκώσει.Πατάμ


Main menu 2

1 | by Dr. Radut