Υλικά6 αυγά1+1/2 κούπες τσαγιού αλεύρι1+1/2 κούπες τσαγιού ινδοκάρυδο1+1/2 κούπες τσαγιού ζάχαρη1+1/2 κούπες τσαγιού σπορέλαιο1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ2 βανίλιες μασουράκιαλίγη καρύδα επιπλέον για το στόλισμαΣιρόπι2+1/2 κούπες τσαγιού ζάχαρη3 κούπες τσαγιού νερό 1 φλούδα από λεμόνιΕκτέλεση Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη για 3 λεπτά και προσθέτουμε και το σπορέλαιο.Χτυπώντας προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά αφήνοντας για το τέλος το αλεύρι.Βουτυρώνουμε το ταψάκι μας ή ένα στενόμακρο πυρέξ.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 175 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.Θα πρέπει να το δούμε να πάρε