Για την ζύμη:500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσειςΜισό κρασοπότηρο ελαιόλαδο1 σφηνάκι τσικουδιά ή ξίδιΜισό κουταλάκι αλάτι200-300 ml νερό χλιαρό περίπουΓια την γέμιση:6 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια2 κ.γ. δυόσμο ξερό1 κρεμμύδι μεγάλο κομμένο σε κυβάκια250 γρ. ΦέταΛίγο αλάτιπιπέριΕτοιμάζουμε τη ζύμη ανακατεύοντας τα υλικά μας. Αφήνουμε για το τέλος το χλιαρό νερό και ρίχνουμε όσο χρειαστεί για να είναι μια μαλακή ζύμη..Την αφήνουμε για κάνα μισάωρο να ξεκουραστεί...Ετοιμάζουμε την γέμιση.Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο να κάψει..Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε μέχρι να γίνει διάφανο...