Jump to Navigation

Μπρουσκέτες με ρικότα και βύσσινα

up
41 users have voted.
Υλικά:  Για 8-10 άτομαΣυστατικά για 12 μπρουστέτες12 φέτες ψωμί από μπαγκέτα1 φλιτζάνι φρέσκο κατσικίσιο τυρί ρικότα500 γραμμάρια έτοιμο γλυκό του κουταλιού βύσσινοΜέλι Φτιάξτε ένα ελαφρύ γλύκισμα για όλη την παρέα με απλά υλικά και τρομερή γεύση Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  1 Ονοματεπώνυμο
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Tα δικά μου Κουραμπιεδάκια δεύτερη φορά τα φτιάχνω ξανά ... Τα εξαφανίζουμε !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
192 users have voted.
 Κουραμπιεδάκια από τα ωραιότερα !!!!Tα δικά μου Κουραμπιεδάκια δεύτερη φορά τα φτιάχνω ξανά ...

Αφράτη και λαχταριστή Πουτίγκα ή μελαχρινή με κρέμα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
244 users have voted.
  Γιορτινή ΠουτίγκαΑφράτη και λαχταριστή Πουτίγκα ή μελαχρινή με κρέμα ή σπάτουλα  που τη λέμε εδώ στη Θεσσαλία.. Η συνταγή της μελαχρινής κρατάει πάνω από 40 χρόνια..

Εκμεκ κανταΐφι ..Το ωραιότερο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
234 users have voted.
   Εκμεκ κανταΐφι!!! Φτιάξτε το για το γιορτινό τραπέζι και όχι μόνο  και όλοι θα σας ζητάνε τη συνταγή!!!Για μένα είναι η καλύτερη συνταγή για εκμεκ κανταΐφι.Τη συγκεκριμένη συνταγή την κάνω αρκετά χρόνια, και πιστέψτε με δεν έχω δοκιμάσει ωραιότερο. Φυσικά δεν την αλλάζω με καμία άλλη. !!!Υλικα500 γρ.

Γαλακτομπούρεκο τέλειο χωρίς Μυστικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
238 users have voted.
 Επιτέλους Βρήκα την Συνταγή και το Μυστικό για το πιο επιτυχημένο Γαλακτομπούρεκο!!! Απόλυτη Συνταγή γεύσης και Μυστικό που είχα την τιμή να μου πεις παλιός Γαλακτοπώλης της Λέσβου!!

Γιορτινός Κορμός με Κρέμα Φιστικιού!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
257 users have voted.
 Για εμένα ο Χριστουγεννιάτικος Κορμός είναι το απόλυτο Γλυκό για όλα τα Γιορτινά Τραπέζια!!Αυτός ο Κορμός συνδυάζει όλα τα αγαπημένα σας Υλικά, Αφράτο Ζουμερό Παντεσπάνι-Πλούσια κρέμα Φιστικιού και υπέροχη διακόσμηση!! Σας Εγγυώμαι ότι είναι ίσως ο Ωραιότερος Κορμός που έχω φτιάξει.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut