Υλικά:
1 μικρό άσπρο λάχανο καθαρισμένο από τα 3 εξωτερικά φύλλα, ψιλοκομμένο1 μικρό κόκκινο λάχανο, καθαρισμένο από τα 3 εξωτερικά φύλλα, ψιλοκομμένο100 γραμμάρια φρέσκο τζίντζερ ξεφλουδισμένο και τριμμένο4 πορτοκάλια(θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό τους)2 ακέρωτα πορτοκάλια(θα χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα τους)½ ματσάκι φρέσκο εστραγκόν ψιλοκομμένο ή 1 κουταλιά της σούπας ξερό τριμμένο ( προαιρετικά)80 ml ελαιόλαδοαλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέρι