Jump to Navigation

Χαλούμι ψητό με σάλτσα λεμονιού

up
56 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομα2 κουταλιές της σούπας αλεύρι, με αλάτι και πιπέρι2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο300 γραμμάρια τυρί χαλούμιΓια τη σάλτσα1 κουταλιά του γλυκού σπόροι μουστάρδας1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου κόλιανδρου2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδοαλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριχυμός και ξύσμα 1 λάιμ1 κουταλιά της σούπας ξίδι λευκού κρασιού1⁄2 κουταλιά της σούπας κάππαρη στραγγισμένη1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένηΓια το σερβίρισμακλαράκια κόλιανδρου όσα θέλετε Συνοδεύεται με ελαφρώς ψημένη αραβική πίτα
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Ντιπ από ζαμπόν με παξιμάδια

(sidagi.gr)
up
17194 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομα20 παξιμάδια μικρά200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος ελαφρώς χτυπημένη2 κουταλιές της σούπας κάππαρη2 κουταλιές του γλυκού ξύσμα από λεμόνι2 κουταλιές του γλυκού φρέσκο χυμό λεμονιού2 κουταλιές του γλυκού ψιλοκομμένο άνηθο200 γραμμάρια φέτες ζαμπόνΛίγα φυλλαράκια άνηθου για το γαρνίρισμα 

Ντάκος με πάστα τόνου και ελιές

(sidagi.gr)
up
17090 users have voted.
Υλικά:  1 κονσέρβα τόνου6-8 μικροί ντάκοι6-7 φιλετάκια αντζούγιας3 κουταλιές της σούπας κρεμώδες τυρί½ φλιτζάνι τσαγιού ψιλκομμένο άνηθο5-6 πράσινες ελιές πλυμένες και ψιλκομμένες.1 λεμόνι ακέρωτο (θα χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα του)½ λεμόνι (θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό του)πιπέρι φρεσκοτριμμένο 

Ταραμοκεφτέδες

(sidagi.gr)
up
15622 users have voted.
Υλικά:  150 γρ. ταραμάς220 γρ. ψωμί ψίχα1,5 φλιτζάνι αλεύρι3 κρεμμυδάκια φρέσκαΜισό ματσάκι άνηθοΜισό ματσάκι μαϊντανό200 γρ. λάδι  Ξεχωριστά κεφτεδάκια που γίνονται εύκολα και εξαφανίζονται στη στιγμή! Απαιτούμενος χρόνος:  20 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: 

Σάντουιτς μουστάρδα τυρί

(sidagi.gr)
up
16538 users have voted.
Υλικά:  Για 2-4 άτομα2 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου4 φέτες ψωμί του τοστ112 γραμμάρια τυρί τσένταρ, φέτες2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Λαχταριστό κολατσιό για τους μικρούς και μεγάλους φίλους Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά


Main menu 2

1 | by Dr. Radut