Υλικά:
Για 4-6 άτομα1 κιλό φρέσκα σπαράγγια, καθαρισμένα και χοντροκομμένα1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι½ κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι2/3 φλιτζανιού ξύδι μπαλσάμικο½ κουταλάκι καστανή ζάχαρη1συσκευασία πέννες ολικής άλεσης6 κουταλιές της σούπας βούτυρο, κομμένο σε κύβους½ φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα για το σερβίρισμα
Λαχταριστό και εύκολο γεύμα για όλες τις ώρες
Απαιτούμενος χρόνος:
25 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: