Υλικά1 πακέτο σφολιάταΓέμιση100γρ γραβιέρα100γρ ανθότυρο200γρ φέτα3 αυγάλίγο πιπέριλίγο γάλασουσάμιΕκτέλεσηΑνακατεύουμε όλα τα υλικά τις γέμισης και τα αφήνουμε στην άκρη.Κόβουμε κάθε φύλλο σφολιάτας σε 6 λωρίδες.Απλώνουμε τη ζύμη κατά μήκος του κέντρου κάθε λωρίδας.Κλείνουμε τις άκρες κατά μήκος και κολλάμε με λίγο νερό,Τις κλείνουμε σε κουλούρες. Αλείφουμε με λίγο γάλα και πασπαλίζουμε με σουσάμι.Ψήνετε στους 190 προθερμασμένο φούρνο για 35'!Καλή επιτυχία!Bessy-Αρτοποιεία και ΣυνταγέςΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ