ΥΛΙΚΑ 140 γραμ ελαιόλαδο200 γραμ μύστο ή πετιμέζι140 γραμ φρέσκο στημένο χυμό από πορτοκάλι50 γραμ ζάχαρη άχνη1/2 του γλυκού κουταλάκι κανέλαξύσμα από 1 πορτοκάλι ακέρωτο1./2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι200 γραμ βούτυρο αγελάδας 200 γραμ κουβερτούρα με 55% κακάο4 αυγά χωρισμένοι οι κρόκοι από τα ασπράδια500 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κουταλάκι κοφτό του γλυκού μπέικιν πάουντερ100 γραμ κρυσταλλική ζάχαρη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ανακατεύουμε σε μπολ με τον αυγοδάρτη το λάδι-το μούστο -ή το πετιμέζι-το χυμό από το πορτοκάλι΄-την άχνη-την κανέλα-το ξύσμα και το αλάτι.Λιώνουμε το βούτυρο με την κουβερτούρα