Υλικά για την ζύμη500 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις500ml Νερό χλιαρό2 κουταλιές σούπας ζάχαρη2 φακελάκια ξερή μαγιά2 βανίλιες1 κουταλιά του γλυκού κανέλα τριμμένημια πρέζα αλάτιΑραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμαΓια το σερβίρισμα Μέλι θυμαρίσιοΣουσάμιΚανέλαΕκτέλεσηΜέσα σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε με σύρμα το χλιαρό νερό την μαγιά την ζάχαρη την κανέλα τις βανίλιες το αλάτι!!Προσθέστε σταδιακά και λίγο λίγο το αλεύρι και ανακατεύετε μέχρι να γίνει η ζύμη ένας πηχτός χυλός !Σκεπάστε την ζύμη και αφήνετε σε ζεστό μέρος για 45-50 λεπτά μέχρι να διπλασιαστεί!!Στην συνέχεια βάζετε λάδι να κάψει καλά κ