Μια κλασσική συνταγή για το πιο αγαπημένο μεζεδάκι μικρών και μεγάλων. Υλικά:1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 2 κρεμμύδια ξερά τριμμένα στο χοντρό μέρος του τρίφτη 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο (η και περισσότερο) 1 κούπα φρυγανιά τριμμένη (περίπου) 1 αβγό μισή ντομάτα τριμμένη 1 κουταλιά σούπας λεμόνι 1 κουταλιά σούπας δυόσμο ξερό ή 2 κουταλιές φρέσκο ψιλοκομμένο μισό κουταλάκι γλυκού κύμινο μισό κουταλάκι γλυκού ρίγανη αλάτι - πιπέρι Για το τηγάνισμααλεύρι ελαιόλαδο Στην πράξη:Βάζουμε ένα λεκανάκι τον κιμά και προσθέτουμε όλα τα υλικά μας.