Υλικά:
Για 2-4 άτομα1 κιλό παντζάρια καθαρισμένα2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1/4 φλιτζάνι νερό για τα παντζάρια1 πακέτο ζυμαρικά λιγκουίνι3 κουταλιές σούπας ανάλατο βούτυρο3 κουταλιές σούπας ηλιέλαιο¼ φλιτζάνι καρύδια, ψιλοκομμένα (προαιρετικά)2 κουταλιές της σούπας μαύρο σισάμι1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι½ φλιτζάνι νερό για τα ζυμαρικά4 κουταλιές σούπας μανούρι ή φέτα
Δοκιμάστε μια διαφορετική συνταγή για να μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σας
Απαιτούμενος χρόνος:
60 λεπτά