Ενα ωραίο και εύκολο ορεκτικό που μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας, Συνοδευτικό σε όσπρια σαλάτες αλλά και σκέτο -μεζές για ουζάκι!!!Υλικά1 κιλό γαύροΧοντρό αλάτιξύδιΣκόρδοΚάπαριΚόκκους από πιπέριαΑραβοσιτέλαιοΠλένουμε και καθαρίζουμε το γαύρο μας από εντόσθια κεφάλια και κόκκαλα .Τοποθετούμε σε ένα ταψί το γαύρο με χοντρό αλάτι για 3 ώρες.Κατόπιν τον ξεπλένουμε και τον βάζουμε στο ξύδι για 2 ώρες.Τον αποσύρουμε τον στύβουμε καλά και τον τοποθετούμε σε ένα μπολ και βάζουμε σε κάθε στρώση ψιλοκομμένο σκόρδο κάπαρι και κόκκους από πιπέρια Ρίχνουμε αραβοσιτέλαιο μέχρι να σκεπαστεί και έτοιμο!!!