Jump to Navigation

Σαμουσάδες Λακωνίας

up
541 users have voted.
Υλικά:  Για 8-10 άτομαΓια τους σαμουσάδες2,5 φλυτζάνια τσαγιού σταρένιο αλεύρι2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδοΧυμό από μισό λεμόνι1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ1 ποτήρι νερού ζαχαρόνερο1 ποτήρι νερόΚαρύδιαΖάχαρηΚανέλαΓαρύφαλλαΛάδι για τηγάνισμαΓια το σιρόπι2 ποτήρι νερό1 ποτήρι ζάχαρη1 κιλό μέλι1 ξυλάκι κανέλας
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Tα δικά μου Κουραμπιεδάκια δεύτερη φορά τα φτιάχνω ξανά ... Τα εξαφανίζουμε !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
280 users have voted.
 Κουραμπιεδάκια από τα ωραιότερα !!!!Tα δικά μου Κουραμπιεδάκια δεύτερη φορά τα φτιάχνω ξανά ...

Αφράτη και λαχταριστή Πουτίγκα ή μελαχρινή με κρέμα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
325 users have voted.
  Γιορτινή ΠουτίγκαΑφράτη και λαχταριστή Πουτίγκα ή μελαχρινή με κρέμα ή σπάτουλα  που τη λέμε εδώ στη Θεσσαλία.. Η συνταγή της μελαχρινής κρατάει πάνω από 40 χρόνια..

Εκμεκ κανταΐφι ..Το ωραιότερο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
320 users have voted.
   Εκμεκ κανταΐφι!!! Φτιάξτε το για το γιορτινό τραπέζι και όχι μόνο  και όλοι θα σας ζητάνε τη συνταγή!!!Για μένα είναι η καλύτερη συνταγή για εκμεκ κανταΐφι.Τη συγκεκριμένη συνταγή την κάνω αρκετά χρόνια, και πιστέψτε με δεν έχω δοκιμάσει ωραιότερο. Φυσικά δεν την αλλάζω με καμία άλλη. !!!Υλικα500 γρ.

Γαλακτομπούρεκο τέλειο χωρίς Μυστικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
317 users have voted.
 Επιτέλους Βρήκα την Συνταγή και το Μυστικό για το πιο επιτυχημένο Γαλακτομπούρεκο!!! Απόλυτη Συνταγή γεύσης και Μυστικό που είχα την τιμή να μου πεις παλιός Γαλακτοπώλης της Λέσβου!!

Γιορτινός Κορμός με Κρέμα Φιστικιού!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
342 users have voted.
 Για εμένα ο Χριστουγεννιάτικος Κορμός είναι το απόλυτο Γλυκό για όλα τα Γιορτινά Τραπέζια!!Αυτός ο Κορμός συνδυάζει όλα τα αγαπημένα σας Υλικά, Αφράτο Ζουμερό Παντεσπάνι-Πλούσια κρέμα Φιστικιού και υπέροχη διακόσμηση!! Σας Εγγυώμαι ότι είναι ίσως ο Ωραιότερος Κορμός που έχω φτιάξει.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut