Πιροσκί με υπέροχη κρούστα και λαχταριστή γέμιση!!!Υλικά500 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις300 γραμ νερό1 ξηρή μαγιά -φακελάκι ή 30 γραμ νωπή40 γραμ ζάχαρη15 γραμ αλάτι30 γραμ μαργαρίνη σοφτ30 γραμ ηλιέλαιο Εκτέλεση Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό με την μαγιά την μαργαρίνη το λάδι την ζάχαρη και το 1/3 από το αλεύρι.Ανακατεύουμε και αφήνουμε 15 με 20 λεπτά να κάνει φυσαλίδες.Προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι και το αλάτι.Ζυμώνουμε καλά και χωρίζουμε σε 10 τεμάχια των 90 γραμμαρίων.Ξεκουράζουμε λίγο την ζύμη και ανοίγουμε σε χοντρό φύλλο.Βάζουμε την γέμιση τις αρεσκείας μας και τα κλείνουμε.Εγώ τα