Υλικά:
Για 2-4 άτομαΓια τα μανιτάρια4 μεγάλα μανιτάρια portobello1/2 κούπα κόκκινο γλυκό κρασίΜισό ματσάκι ψιλοκομμένο μάραθο3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδοΓια τη πολέντα4 φλιτζάνια νερόΑλάτι για γεύση1 φλιτζάνι κόκκους πολέντας (σιμιγδάλι καλαμποκιού ή αλλιώς πολέντα)4 κουταλιές βούτυρο1 φλιτζάνι τυρί κρέμα
Ο συνδυασμός είναι τρομερά γευστικός με τον πουρέ από πολέντα
Απαιτούμενος χρόνος:
35 λεπτά
read more