ΜΑΡΜΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΣΑΝΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡΦετος τα πορτοκαλια ηταν ιδιατερα νοστιμα και δεν μπορεσα να αντισταθω στον πειρασμο να φτιαξω και μαρμελλαδα. Για την κλασσικη μαρμελλαδα πορτοκαλι εχουμε ξαναμιλησει εδω. Αυτη που σας προυσιαζω σημερα ειναι λιγο διαφορετικη : πρωτα απ'ολα, χρησιμοποιησα πορτοκαλια σανγκουϊνια, τα οποια δινουν φανταστικο χρωμα. Εκτος απο την καστανη ζαχαρη, που πλεον εχω καθιερωσει, αρωματισα την μαρμελλαδα μου με ζαχαρωμενο τζιντζερ!