Υλικά:*3-4 μελιτζάνες φλάσκες*3 πράσα κομμένα στη μέση, πλυμμένα καλά και ψιλοκομμένα*½ πακέτο φύλλο κρούστας*250 γρ. γραβιέρα*150 γρ. κεφαλοτύρι*100 γρ. φέτα*1 ½ κ.γ. κύμινο*2 κλωνάρια δενδρολίβανο (μόνο τα φύλλα του ψιλοκομμένα)*100 ml ελαιόλαδοΕκτέλεση:Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.Κόβουμε τις μελιτζάνες στη μέση κατά μήκος και χαράζουμε τη σάρκα τους με ένα μαχαιράκι, εσωτερικά, σταυρωτά.Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και τοποθετούμε τις μελιτζάνες με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω.