Πιο σοκολατένιο δεν γίνεται !!!Υλικά16 κρουασάν με γέμιση μιλφέιγ ή σαμπάνιας2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου6 κούπες τσαγιού γάλα1 βανίλιαζάχαρη για την σάλτσα σοκολάτας...250 γρ. κουβερτούρα κομμένη κομμάτια ή και ψιλοτριμμένη 200 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες50 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά60 γρ. βούτυρο αγελάδαςΓαρνίρισματριμμένη σοκολάτα Ετοιμασία σοκολάταςΒράζουμε το γάλα μαζί με την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε την κομμένη σε κομμάτια κουβερτούρα. Ανακατεύουμε συνεχώς με μία κουτάλα μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.Στο τέλος προσθέτουμε και το βούτυρο.