Αφράτα σαν λουκουμάδες!!!Για το ζυμάρι:Έβρασα πατάτες ποσότητα 2 τεμάχια και κράτησα ένα φλιτζάνι πατατόζουμο (κάνει τη ζύμη πιο αφράτη).Έριξα σε ένα λεκανάκι λίγο αλεύρι ένα φακελάκι μαγιά ένα κουταλάκι ζάχαρη τρεις κουταλιές ελαιόλαδο ανακάτεμα με το χέρι μου πρόσθετα σε ένα κουταλάκι αλάτι και έριχνα λίγο λίγο και εναλλάξ το πατατόζουμο με το αλεύρι (αλεύρι όσο χρειαστεί μέχρι να τελειώσει το πατατοζουμο και να έχουμε μια ζύμη μαλακή και αφράτη που να μην κολλάει στα χέρια περίπου 400γρ αλεύρι). Ζύμωσα καλά και άφησα να φουσκώσει.