Υλικά:
Ένα κιλό μοσχάρι σπάλαΤρεις ντομάτεςΤρία κρεμμύδιαΜισό φλιτζάνι του τσαγιού βούτυροΜία κουταλιά της σούπας πάπρικαΔύο κουταλίές του γλυκού αλάτιΤέσσερις κουταλιές της σούπας ζεστό νερόΜισό κουταλάκι του γλυκού γλυκάνισο
Κόβουμε το κρέας σε μικρούς κύβους αφού έχουμε βγάλει την πέτσα και τα κόκαλα. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Απαιτούμενος χρόνος:
80 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: