Κλασικό πιάτο λαχταριστό με ρύζι πιλάφι, κάποιο ζυμαρικό ή πουρέ πατάτας . Υλικά3/4 κιλού κιμάς μοσχαρίσιος4 χονδρές φέτες ψωμί χωρίς κόρα1/2 φλ.ελαιόλαδο4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες1 κουτ γλυκού κύμινοαλάτι-πιπέριΣάλτσα3 μέτριες ντομάτες πολτοποιημένες1 κουταλάκι ζάχαρη1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο1/2 φλ.ελαιόλαδο1 ποτήρι κρασί λευκό ή ροζέλίγο λάδι για το τηγάνισμαΤι κάνουμεΜουσκεύομαι το ψωμί σε νερό και το στύβομαι και το βάζουμε σε μπολ μαζί με τον κιμά.Προσθέτουμε το ελαιόλαδο το κύμινο το σκόρδο το αλάτι το πιπέρι .Ζυμώνουμε καλά και αφήνουμε το μείγμα να ηρεμήσει 30 λεπτά στο ψυγείο.Ζεσ