Υλικά 1.500 γραμ κρέας χοιρινό από σπάλα ή μπούτι 2 πορτοκάλια (το χυμό τους και το ξύσμα)1 ποτήρι κρασιού κονιάκ 2 δαφνόφυλλα½ κούπα τσαγιού λάδι 3 σκελίδες σκόρδο λίγους 4 με 5 κόκκους μπαχάρι 2 κουταλιές σουπας μέλι 1 κουτ σουπας μαύρη ζάχαρη ή κρυσταλική Αλάτι Πιπέρι Θυμάρι 2 κουταλιές σουπας αλεύριΤι κάνουμε Ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας δέσει με σπάγκο το κρέας ή να το περάσει σε δίχτυ γεμίζοντας με τυρί ή ότι άλλο μας αρέσει.Σε ένα σκεύος που να μπαίνει στο φουρνο βαθύ που να χωράει όλο το κρέας, ρίχνουμε το λάδι, το πορτοκάλι, την ζάχαρη , το μπαχάρι, το ξύσμα, το κονιάκ, τη δάφν