Για το φύλο για ένα μακρόστενο πυρέξ :1/2 ποτήρι νερό χλιαρό λίγο αλάτι1 κουταλιά βούτυρο μαλακόαλεύρι όσο πάρει να γίνει μια ζύμη μαλακή που να μην κολλάει στα χέρια. Ετοιμασία ζύμης Ζυμώνουμε τα υλικά όλα μαζί και τα αφήνουμε 10 λεπτά να ξεκουραστεί Χωρίζουμε τη ζύμη σε 4 μπαλάκια το κάθε μπαλάκι το ανοίγουμε σε μικρό στρογγυλό φύλο τα αλείφουμε με βούτυρο μαλακό το βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο και κάνουμε 2 μπάλες με δυο φύλα την κάθε μια. Τις τυλίγουμε σε μεμβράνη και τις βάζουμε στην κατάψυξη για τρία τέταρτα.