- Αφράτα και τραγανά τηγανόψωμα με φέτα μερακλίδικα Υλικά1 φακελάκι ξηρή μαγιά500 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσει1 κουταλιά σούπας ζάχαρη1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτιχλιαρό νερότυρί φέτα όσο θέλετεΣουσάμιΑν τα ψήσετε στο φούρνο λίγο λάδι με 1 κρόκο αυγού Εδώ στον φούρνοΣε μια λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι και την ξηρή μαγιά.Κάνουμε ένα λακουβάκι και ρίχνουμε την ζάχαρη και το αλάτι. Προσθέτουμε το χλιαρό νερό σταδιακά, ζυμώνοντας κάθε τόσο μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζυμούλα προσθέτοντας και λίγο λάδι.