ΥΛΙΚΑ1 κιλό μοσχάρι1 κιλό κυδώνια100 γρ βούτυρο1\2 φλιτζάνι τσαγιού μέλι αλάτι πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβουμε το κρέας σε ομοιόμορφες φετούλες κ το αλατοπιπερώνουμε,βάζουμε στο τηγάνι το βούτυρο κ σοτάρουμε το κρέας σε χαμηλή φωτιά από όλες τις μεριές κ το βάζουμε στη γάστρα. Πλένουμε τα κυδώνια κ τα καθαρίζουμε καλά αν θέλετε μπορείτε να αφήσετε κ την φλούδα ,τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα αφού τα έχετε κόψει σε φέτες τα σκεπάζετε με νερό και τα αφήνετε να βράσουν για 10 λεπτά κ προσθέτετε το μέλι αφηστε τα στη φωτιά μέχρι να δέσουν και να κάνουν μια σοροπιαστή σάλτσα Μετά το ρίχνετε πάνω από το