Υλικά1 φύλλο σφολιάτα 2 κουτάκια μανιτάρια την μικρή συσκευασία κομμένα σε φετάκια4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα4 κομμάτια μπέικον προαιρετικάαλάτι -πιπέρι2 κούπες τσαγιού Μιξ τριμμένων τυριών1 + 1/2 κουτάκι μικρό γάλα εβαπορέ2 αυγά4 με 5 κουταλιές σούπας λάδιΤι κάνουμεΣε ταψάκι αντικολλητικό βάζουμε λίγο λάδι και στρώνουμε το φύλλο σφολιάτας --θέλουμε να εξέχουν οι τέσσερις άκρες. Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να ζεσταθεί και ρίχνουμε τα μανιτάρια προσθέτουμε και τα κρεμμυδάκια και σοτάρουμε ανακατεύουμε συχνά προσθέτουμε και το αλατοπίπερο κι αν βάλετε [εγώ δεν βάζω ] μπέικον προσθέστε το τ