Υλικά 6 κολοκυθάκια κομμένα όπως οι πατάτες που τηγανίζουμε 350 ml μπίρα Αλεύρι όσο πάρει (περίπου 200 γραμμ.) Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Ελαιόλαδο για το τηγάνισμαΕκτέλεσηΑδειάζουμε την μπίρα σε μπολ και λίγο λίγο ρίχνουμε το αλεύρι το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά με το σύρμα μέχρι να έχουμε έναν όχι πολύ σφιχτό χυλό. Ο χυλός δεν πρέπει να έχει σβόλους. Στο μεταξύ πλένουμε τα κολοκυθάκια Αν είναι μικρά, τα κόβουμε κατά μήκος. Αν είναι μεγάλα, τα κόβουμε σε φέτες και μετά όπως τις πατάτες για τηγάνι.