Jump to Navigation

Πένες με μανιτάρια τυριά και μπρόκολο !!!

up
54 users have voted.
 Υλικά για 6 άτομα500 γρ. πένες500 γρ. μπρόκολο 1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα200 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φετάκια80 γρ. βούτυρο150 γρ. γκούντα τριμμένη200 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη80 γρ. ροκφόρ  λιωμένο με πιρούνι250 ml κρέμα γάλακτοςαλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένοΕκτέλεση1. Ζεματίζετε το μπρόκολο και το στραγγίζετε καλά. Ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια μέχρι να μαραθούν. Προσθέτετε κατόπιν το μπρόκολο και συνεχίζετε το σοτάρισμα για λίγο ακόμη. Αλατοπιπερώνετε.2.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Το Μυστικό Για Λαζάνια Με Κιμά Σε 1 Τηγάνι!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
67 users have voted.
Το Μυστικό Για Λαζάνια Με Κιμά Σε 1 Τηγάνι - Γρήγορα Και Νόστιμα!!! Ανακαλύψτε τη πιο εύκολη συνταγή για λαζάνια με κιμά σε 1 τηγάνι! Χρησιμοποιώντας απλά υλικά, θα φτιάξετε γευστικά λαζάνια με κιμά σε λιγότερο από 30 λεπτά, χωρίς πολλά σκεύη! Μια γρήγορη και νόστιμη συνταγή για όλη την οικογένεια, ιδανική για καθημερινά γεύματα ή και για πάρτι.

Υπέροχα κρεμώδη ζυμαρικά με σκόρδο, μπούκοβο και κρέμα γάλακτος!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
149 users have voted.
Αυτά Τα Πεντανόστιμα Κρεμώδη Ζυμαρικά Θα τα Φτιάχνεις Κάθε Μέρα !!!Συνταγή για υπέροχα κρεμώδη ζυμαρικά με σκόρδο, μπούκοβο και κρέμα γάλακτος!!!-250 γρ. Fusilli Barilla-2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο-2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες-1 κ.σ. πελτέ ντομάτας-1 κ.γ.

Σκορδομακαρονάδα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
315 users have voted.
Σκορδομακαρονάδα με τσιγαριστό πελτέ!!!Σίγουρα θα την έχετε δοκιμάσει απ τη γιαγιά σας!!!Υλικά1 πακέτο μακαρόνια χοντρά Νο. 52-4 σκελίδες σκόρδο4 κσ. Πελτέ1/2  φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο .ΕκτέλεσηΒράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
314 users have voted.
Χταπόδι με κοφτό μακαρόνι!!! Κλασικό διαχρονικό φαγάκι!!!!Φυσικά μαγειρεμένο με ξύδι!!!! Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι!!! Υλικά 1 χταπόδι μέτριο 1/2 πακέτο κοφτό μακαρονάκι 1μεγάλο κρεμμύδι 2.κ.σ.

Μακαρόνια με κιμά! Ένα κλασικό φαγητό που ΟΛΟΙ αγαπάμε!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
368 users have voted.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ μα ΤΟΣΟ ΝΟΣΤΙΜΑ! Μακαρόνια με ΚΙΜΑ! Η συνταγή που θέλει ΚΑΘΕ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!!Συνταγή για το αγαπημένο μας φαγητό! Μακαρόνια με κιμά! Ένα κλασικό φαγητό που ΟΛΟΙ αγαπάμε!Υλικά:500 γρ. Spaghetti No5 Barilla500 γρ. μοσχαρίσιος  κιμάς3-4  κ.σ.  έξτρα παρθένο ελαιόλαδο1 κρεμμύδι1 σκελίδα σκόρδο2 μικρά φύλλα δάφνης1 πρέζα ζάχαρη1 κ.σ. πελτέ ντομάτας400 γρ. σάλτσα ντομάτας500 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut