Υλικά:
300 γραμμάρια ρεβίθιαΜία ντομάτα φρέσκια αποφλοιωμένη και κομμένη σε κύβουςΜία πιπεριά κόκκινη και μία πράσινη, κομμένες σε κυβάκιαΈνα καρότο ψιλοκομμένοΈνα κρεμμύδι ψιλοκομμένοΈνα σκόρδο ψιλοκομμένοΜπούκοβοΑλάτιΠιπέριΕλαιόλαδο
Αφήνουμε από το προηγούμενο βράδυ τα ρεβίθια σε μπολ με μπόλικο νερό και μια κουταλιά σούπας αλάτι. Την επόμενη τα ξεπλένουμε καλά
Απαιτούμενος χρόνος:
80 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας:
4