Για τη βάση 250 γραμμ. μπισκότα digestive 80 γραμμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου Για την κρέμα 250 γραμμ. κρέμα γάλακτος 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 300 γραμμ. τυρί κρέμα 1 λεμόνι (ξύσμα) Επικάλυψη 200 γρ. Μαρμελάδα φράουλα 1 ζελατίνη Αλέθομαι τα μπισκότα στο μίξερ και τα κάνουμε σκόνη. Τα μεταφέρουμε σε μπολ. Προσθέτουμε το βούτυρο και με τα δάχτυλα τα ψιχουλιάζουμε να γίνουν σαν βρεγμένη άμμος. Σε φόρμα δαχτυλίδι 20 εκ. βουτυρωμένη στρώνουμε το μείγμα μπισκότου και το πατάμε καλά με την ανάποδη του κουταλιού να κολλήσει και να ισιώσει η επιφάνειά του.