Συστατικά: 250 γραμμάρια αλεύρι ένα φακελάκι μπέικιν πάουντερ 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο Μια πρέζα αλάτι Ζάχαρη για πασπάλισμα Λάδι τηγανίσματοςΕκτέλεση: Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Τα ανακατεύουμε προσθέτοντας σταδιακά νερό και ζυμώνουμε. Όταν η ζύμη είναι σχεδόν έτοιμη -να μοιάζει με χυλό- ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε λίγο ακόμα το μείγμα και το πλάθουμε σε μπάλες. Πιέζουμε τις μπάλες στο κέντρο με τα χέρια αφήνοντας πιο παχύ το εξωτερικό μέρος της κάθε μπάλας.