Υλικά •4 πράσινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες •2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες •2 καυτερές πιπεριές κομμένες σε ροδέλες •3 κ. σ. ζάχαρη •2 σφηνάκια λευκό κρασί •2 κ. σ. ξύδι •4 κ. σ. σόγια σος Για την μαρινάδα •2 πακέτα των 800 γρ. φτερούγες κοτόπουλο •2 ασπράδια αυγού •4 κ. σ. κορν φλάουρ •αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, 1 λίτρο ηλιέλαιο Εκτέλεση 1.Σε ένα μπολ, βάλτε τις φτερούγες (αφού πρώτα τις έχετε ξεπλύνει καλά), βάλτε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη, ανακατέψτε πολύ καλά.