ΥΛΙΚΑΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ280 ml νερό χλιαρό,1 φλιτζανάκι του καφέ γεμάτο ελαιόλαδο1 μικρό σφηνάκι τσικουδιά1 κ.. γλυκού αλάτι , αλεύρι όσο πάρει (ανάμεικτο από το φούρνο μισό χωριάτικο και μισό για όλες τις χρήσεις) Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αλεύρι από το φούρνο χρησιμοποιήστε μισό σκληρό αλεύρι ΜΥΛΟΙ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ και μισό για όλες τις χρήσεις ΜΥΛΟΙ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ:1 μάτσο μάραθο ψιλοκομμένο μόνο τα φύλλα (ο μάραθος να είναι φρέσκος), λίγα άγρια χόρτα, (σέσκουλα.